flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь в дистанційному навчанні НШСУ

20 травня 2021, 14:51

З 17 по 19 травня 2021 року керівник апарату суду Ірина Лозовська брала участь в дистанційному навчанні, організованому НШСУ через сервіс «Zoom», для прессекретарів суду.

Лектори Кабиш О.О., Маслюк А.М., Єрхан О.В., Чумаченко Т.А., Ахтирська Н.М., Аілінчій Т.М., Безусова – Попович Л.І., Лисак І.Н. цікаво презентували теми навчання, доступно пояснювали зміст презентованих матеріалів та залучали учасників до навчального процесу.

Під час підготовки було розглянуто такі теми, як: новий український правопис, культура українського ділового мовлення, керування стресом, як протидія професійному вигоранню, розвиток навичок саморегуляції, пам’ятка із кризових комунікацій, етика працівників апаратів судів, правове регулювання конфлікту інтересів у сфері правосуддя, топ–10 інструментів соціальних медіа для формування іміджу суду, підвищення авторитету судової влади та підвищення рівня довіри громадськості до суду, написання новин, розмежування прав і обов’язків прессекретаря та судді–спікера, лайфхаки для налагодження комунікації між судами та засобами масової інформації, організація роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій.

За результатами підготовки учасники отримають сертифікати НШСУ про підвищення кваліфікації з нарахуванням 0,8 кредиту ЄКТС.