flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо приватного виконавця у виконавчому окрузі Вінницької області

28 липня 2022, 09:28

Інформація щодо приватного виконавця у виконавчому окрузі Вінницької області

 

Відповідно до ч.3 ст. 25 Закону України «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів», інформація про приватних виконавців виконавчого округу та реквізити їхніх  офісів розміщуються у всіх судах та в органах державної виконавчої служби, розташованих у межах відповідного виконавчого органу.

У виконавчому окрузі Вінницької області діє приватний виконавець —ТУРСЬКИЙ Олександр Віталійович, посвідчення №0167 від 06.03.2018.

Реквізити офісу: 21001, Вінницька область, м. Вінниця, вул. Героїв Крут, буд. 4-В, прим. № 47 301

Тел./факс: +380432655289, +380733780058

E-mail: Aleks-partners@ukr.net

Довідково:

      Приватний виконавець має право розпочати здійснення діяльності з дня внесення інформації про нього до Єдиного реєстру приватних виконавців України. Про початок діяльності приватний виконавець повідомляє Міністерство юстиції України, яке у свою чергу вносить отриману інформацію до Єдиного реєстру приватних виконавців України не пізніше наступного робочого дня за днем її отримання.

      Відповідно до статті 23 Закону України «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів» доступ до інформації, що міститься в Єдиному реєстрі приватних виконавців України, є безоплатним, здійснюється цілодобово та без обмежень на офіційному вебсайті Міністерства юстиції України із забезпеченням можливості пошуку, перегляду, копіювання та роздрукування інформації без необхідності застосування спеціально створених для цього технологічних і програмних засобів.

Єдиний реєстр приватних виконавців України за посиланням https://erpv.minjust.gov.ua/#/search-private-performer

2022 © Всі права захищені