flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ»

18 вересня 2018, 11:03

«ДЕНЬ  ВІДКРИТИХ  ДВЕРЕЙ»

 

Щороку для учнів 9 класів Тульчинської ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 в нашому суді проводиться захід - «ДЕНЬ  ВІДКРИТИХ  ДВЕРЕЙ».

18 вересня 2018 року суд відкрив свої двері для учнів 9-Б класу які прийшли до суду разом із вчителем історії та правознавства Желюк Ларисою Вілівною.

Учням розказали про їх права, роздали буклети «Знай свої права та вчися володіти ними».

Керівник апарату суду І. Лозовська  ознайомила учасників заходу з історією та діяльністю суду та новинками в роботі. Коротко розказала учням про правила звернення до суду про те як поводити себе в суді.

Заступник керівника апарату суду А.Фурман розказала учням як стати державним службовцем, помічником судді, суддею, які вимоги пред’являються до осіб, що бажають зайняти ці посади.

Учням провели екскурсію приміщенням суду, вони мали можливість ознайомитись з роботою канцелярії, принципами роботи програми «Д-3».

Під час проведення заходу І.Лозовська та А. Фурман відповіли на всі питання учнів. та зазначили, що

Наприкінці зустрічі учні та Л.І. Желюк подякували за цікаву екскурсію та зазначила про необхідність проведення таких зустрічей, адже правова освіта має важливе значення у вихованні громадян, поваги до законів і прав людини.