flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Електронний суд

09 листопада 2018, 11:16

УВАГА!

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ !!!

Стосовно підготовки до впровадження в Тульчинському районному суді Вінницької області підсистеми «Електронний суд»

 

На виконання листа ДСА України від 01.08.2018р. №15-14040/18 «Про підключення підсистем АСДС», п.6 рішення Ради суддів України від 12.04.2018р. №16 «Щодо внесення змін рішення Ради суддів України від 02.03.2018р. №17», відповідно до якого суди невідкладно розпочинають сканування судових справ (матеріалів) для подальшого їх експортування в АСДС, просимо сторін та учасників процесу подавати документи (позовні заяви, відзиви, клопотання і т.п.) до суду в непрошитому вигляді (без скоб та ниток) з метою можливості безперешкодного їх сканування для подальшого експортування в Автоматизовану систему документообігу суду (АСДС).

У разі подання документів прошитих, пронумерованих та скріплених печаткою, просимо надавати електронну форму поданих документів у форматі pdf.

Відповідна потреба у скануванні матеріалів справ викликана необхідністю повноцінного запровадження підсистеми електронного суду та забезпечення її нормальної роботи в суді.

Звертаємося до Вас з проханням, за можливості, разом з документами, які подаються до суду (позовні заяви, заяви, клопотання, скарги, тощо) додатково надавати їх скановані копії одним файлом в форматі PDF зручним для Вас засобом:

на офіційну електронну пошту суду: inbox@tl.vn.court.gov.ua
до канцелярії суду на з’ємному носії (флеш накопичувач)
(флеш носій після отримання документів повертається)

Зверніть увагу на формат сканування документів:

колір – чорно-білий;

формат PDF;

якість зображення – для PDF 300 dpi