flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Закликаємо відвідувачів суду пройти анонімне опитування в рамках програми «Нове правосуддя»

14 березня 2019, 13:44

У період з 15 березня по 15 травня 2019 року в рамках проекту «Покращення якості роботи судів Хмельницької, Вінницької та Волинської областей, що реалізовує благодійна організація «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги» у співпраці з проектом USAID «Нове правосуддя», та на виконання пункту 4 рішення Ради суддів України № 53 від 17.09.2018 року буде проведено опитування учасників судових проваджень «з використанням методології карток громадського звітування (КГЗ)».

Для вивчення рівня довіри громадськості до суду інтерв’юер запропонує відвідувачам суду заповнити анонімну анкету із декількома блоками запитань.

В ході реалізації проекту буде зібрана та проаналізована інформація за такими параметрами як доступність суду, зручність та комфортність перебування в суді, повнота та ясність інформації, прийнятність витрат, пов’язаних зі зверненням до суду, доступність правової допомоги у разі необхідності, дотримання термінів судового розгляду, сприйняття роботи працівників апарату суду, сприйняття роботи судді.

Очікується, що проведення подібного вивчення думки громадян, які є відвідувачами судів та користувачами судових послуг, сприятиме розбудові діалогу між судами та підвищенню довіри громадян до судової системи України.

В свою чергу експерти БО «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги» забезпечить комп’ютерну обробку зібраних анкет, аналіз отриманих статистичних даних та підготовку аналітичного звіту за результатами опитування по кожному окремому суду. Результати дослідження будуть представлені підчас фінального проектного заходу у липні 2019 року, а аналітичні звіти разом із рекомендаціями будуть опубліковані на веб-сайтах судів.

Тож з метою підвищення рівня якості надання судових послуг закликаємо відвідувачів суду пройти відповідне анкетування яке проводитиметься інтерв’юером та надати відповіді на розроблені програмою запитання.

ВАША ДУМКА ДУЖЕ ВАЖЛИВА ДЛЯ НАС!!!