flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тульчинський районний суд Вінницької області викликає Князева Ігоря Станіславовича

18 жовтня 2018, 14:23

                                                         Виклик до суду

                        ( згідно ст. 128 Цивільного процесуального кодексу України)

 

Тульчинський районний суд Вінницької області викликає Князева Ігоря Станіславовича, 25.05.1977 року народження, зареєстрованого за адресою: 1-й пров.Пестеля,6, м.Тульчин, Вінницька область,  як відповідача по цивільній справі № 148/1226/18 за позовом Пуні Григорія Давидовича до Князевої Ірини Григорівни , Князева Ігоря Станіславовича про визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням.

Розгляд справи призначено на 14 листопада 2018 року о 14.30 год. у приміщенні Тульчинського      районного      суду   Вінницької    області,     за    адресою: вул. Перемоги, 16  м. Тульчин  Вінницька область.

З опублікуванням даного оголошення, відповідач – Князев І.С. вважається належним чином повідомленим про час та місце розгляду справи і у випадку неявки або неподання відповідного клопотання, справа може бути розглянута за його відсутності на підставі наявних у справі доказів.

 

                                                                                                             

Суддя                                                                                                                     С.В.Ковганич