flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тульчинський районний суд Вінницької області викликає Марківського Сергія Володимировича

22 квітня 2019, 14:59

Виклик до суду
(згідно ст. 128 Цивільного процесуального кодексу України)

Тульчинський районний суд Вінницької області викликає Марківського Сергія Володимировича, зареєстрованого за адресою: вул. Гагаріна, буд. 7, с.Тиманівка, Тульчинський район, Вінницька область, як відповідача у цивільній справі
№ 148/2015/18 за позовом Марківської Галини Федорівни, поданим від її імені та в її інтересах представником Панасюком Ігорем Івановичем, до Марківського Сергія Володимировича, про визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням.
Розгляд справи призначено на 18 червня 2019 року о 09.00 год. у приміщенні Тульчинського районного суду Вінницької області, за адресою: вул. Перемоги, 16, м. Тульчин Вінницька область.
З опублікуванням даного оголошення, відповідач Марківський С.В. вважається належним чином повідомленим про дату, час та місце розгляду справи і у випадку неявки або неподання відповідного клопотання справа може бути розглянута за його відсутності.


Суддя                                                                                                          С.В.Ковганич