flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виклик Амвросіївської міської ради Донецької області

16 грудня 2016, 14:26

 ПОВІСТКА ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ

         У провадженні Тульчинського районного суду Вінницької області знаходиться цивільна справа № 148/1209/16-ц за позовом Васалатій Марії Степанівни до Амвросіївської міської ради Донецької області про визнання права власності у порядку спадкування за законом на нерухоме майно.
Амвросіївська міська рада Донецької області викликається до суду в якості відповідача на  26.12.2016 о 14:00 год.
Судове засідання у даній справі відбуватиметься в приміщенні Тульчинського районного суду Вінницької області, за адресою: вул. Перемоги, 16, м. Тульчин Вінницька область.
У відповідності до ч. 4 ст. 169 ЦПК України, у разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановляє заочне рішення), також згідно ч. 1 ст. 224 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання відповідача, який належним чином повідомлений і від якого не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності або якщо повідомлені ним причини неявки визнані неповажними, суд може ухвалити заочне рішення на підставі наявних у справі доказів, якщо позивач не заперечує проти такого вирішення справи.
З текстами судових рішень, винесених судом, можна ознайомитись звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати у канцелярії Тульчинського районного суду Вінницької області.